lørdag 1. mai 2010

Drittmedia i Norge

Jan Simonsen har mest antagelig gått til andre kilder enn det norske media når han skrive et referat fra nyhetsbildet til Israel den 4. april, for eg har ikkje hørt et pip om at Israel blir angrepet med raketter:

USA advarte i går både Israel og Hamas mot å trappe opp konflikten i Gaza. Det har de siste ukene vært flere rakettangrep mot Israel, som Israel har svart på med å angripe våpenfabrikker i Gaza. Selv om Israel har rett til å forsvare seg, vil ikke en opptrapping av konflikten være gunstig for å oppnå en fredelig løsning av problemene i Midt-Østen, mener den amerikanske administrasjonen. Ledelsen i Hamas sier at den er klar for en ny krig.

Irans president Ahmadinejad kom i går med nye angrep på Israel. Samtidig bekjentgjorde han at Iran vil starte to nye atomreaktorer, og sa at økonomiske sanksjoner mot Iran bare vil styrke landet hans.

Mange israelere benyttet påskeferien til å besøke landets mange nasjonaparker og badestrenger.

Dette er noen av dagens nyheter fra Israel.


Og her mine damer og herrer, e nyhetsoppslaget om samme emnet fra samme dag, fra VG:

"Hamas vil redusere konflikten med Israel".

HÆ?

Ka slags journalistikk e d snakk om? Du kan jo kje ta Hamas sine ord for sannheten. Du må jo heller besøke skolene i deres område, og se ka koss de lere opp ungene t å ønske død over jøder. Snakk om å bare se d fra en side!! Kim e d de har sendt t Midtøsten for å dekka dette her? Den siste vinneren av Norske Talenter?

I timen her ein dag blei d snakk om Midtøsten-konflikten. Kritikken mot Israel e at de konstant e i forsvarsposisjon. E d løje??

Nå seie kje eg at Israel ikkje har någen skyld, d vett alle at de har. Men at ingen her i Norge kan prøva å setta seg inn i situasjonen med å ha Hamas på nakken, d e et mysterium. Å ta palestinere sin side e siste mote tydeligvis.

1 kommentar:

  1. Viktige ting! Det versta e jo ikkje at folk får feil informasjon, men at til og med når de hørre sånn informasjon så dette, så legge de det i "israel-venn"- haugen, og hørre ikkje på det! Lure på koffer det e sånn.. Det e rett og slett ikkje i tiden å ha sympati med Israel, virke det som! Som du seie, Palestina e siste mote.

    SvarSlett